Monday, February 3, 2014

Tala inte om det

Pratar ni ekonomi med era vänner? Vad har ni för erfaranheter av det? 


Jag tycker själv att det är kul att prata om det, mest för att jag är intresserad och intresserad ifall mina vänner har några tips på vad dom gör som kan vara värt att tänka på. Men det finns en baksida eller jag vet inte men det känns som det är en hårfin gräns när det ibland får en att framstå som att man skryter eller att ens vänner blir lite irreterade på att man pratar om det.


Jag pratar frispråkigt om min ekonomi med mina närmsta vänner, men jag skryter inte jag vill dela med mig och är ännu mer intresserad av hur mina vänner gör. Men jag kanske gör fel som öppnar mig för mycket.


hmmm svårt det där.


I övrigt så har det varit en fin helg och nu är det en tung arbetsvecka med mycket möten!


Peace!

3 comments:

 1. Talar aldrig om ekonomin med någon. Blir bara avundsjuka och irritation mellan parterna.

  ReplyDelete
 2. Oftast blir den man pratar med lite stött. Sparande är inget som brukar prioriteras i samhället. Jag har ett par vänner jag kan prata ekonomi med i övrigt så undviker jag att ta upp detta i vardagen. Genom att diskutera via bloggar så får jag mitt ekonomisinne tillfredsställt.

  Trevlig blogg förresten!

  ReplyDelete
 3. Det är synd att man inte talar ekonomi mer öppet med människor. Vi har mycket att lära av varandra och det skulle gynna alla tror jag.

  Jag är glad att det finns så många bra bloggar kring ekonomi för det var dom som fick in mig på rätt spår och göra mig mer intresserad.

  /100%Svensson

  ReplyDelete